nedeľa 25. novembra 2012

Čistenie pleti : ExfoBrusher - Pure Active (Garnier)


Ahojte, dneska som si pre Vás pripravila príspevok o tomto ExfoBrusher-y od značky Garnier :) Určite ho pozná každá z Vás. Aj keď nie z vlastnej skúsenosti, no aspoň z reklám :) Ja som si ho kúpila asi pred dvoma týždňami a od vtedy ho poctivo testujem každý deň. Má 150 ml a stál ma 5,09 eur :)

Tento ExfoBrusher by mal vlastne odstrániť i tie najnedostupnejšie nečistoty, redukovať tvorbu kožného mazu a zabrániť vzniku čiernych bodiek. Obsahuje aj kyselinu salycilovú + herba repair :) Tiež má odstrániť aj odumreté kožné bunky, tzv. šupinky :) No a vlastne sľubuje okamžitý účinok a je určený na problematickú pleť, proti akné a stopám po akné :)

Ja som niekde na internete čítala hodnotenia na tento výrobok a baby tam písali, že by sa mal používať dva krát denne. Ale zároveň sa sťažovali, že je veľmi silný a že každodenné používanie im rozdráždilo pleť a trvalo dlho dokiaľ si ju dali zasa dokopy :) No prekvapilo ma to, že okolo 90% hodnotení opisovalo neuveriteľnu rýchlosť čo sa týka odstránenia čiernych bodiek :) Takže preto som sa rozhodla vyskúšať tento výrobok aj ja. Mám rada tieto silné a také agresívnejšie veci, pretože mám fakt hrozne mastnú pleť :(

Čo sa týka tvaru výrobku, tak sa podľa mňa skvelo drží v ruke a kefka, teda aplikátor s ktorým si tvár čistíte je tiež super vecička :) Báť sa jej nemusíte, je jemná z takej akoby jemnej gumy takže pohodička. Tvár Vám určite nezodrie :D
Pripravila som si teda aj fotku kefky, aby ste ju videli z blízka :)


Ďalej by som prešla k tomu "systému" aplikácie :D Zdá sa mi akási čudná a akoby nedomyslená alebo čo :( Vlastne takto ako vidíte výrobok na prvej fotke to je uzavretý. Keď odstránite z vrchu ten priesvitný modrý vrchnák a flaštičku otočite naopak a zatlačite tak z nej nič nevytečie, pretože je uamznutá :) Píše tam aj vlastne z tej prednej strany slovíčko OFF :) Musíte s tým vrchom zatočiť a vlastne celý vrch pretočiť aby ste mali pred sebou na vrchu slovíčko ON :) Čiže otvorenú tú poistku aby sa nič nevylialo alebo ako to mám nazvať máte vtedy, keď je tá kefka naopak :) Je to na vysvetlenie také trošku čudné, tak som si pripravila fotky aby ste pochopili, lebo niekedy vysvetľujem ako tatár :D

Takže tu sú fotky toho otáčania, ktoré som spomínala aby sa tá poistka uvoľnila a tekutinka Vám potom vyšla von a mohli ste si tváričku čistiť :) Vlastne ten vrch musíte otočiť o 180 stupňov, teda naopak :)


No a vlastne tu je fotka celého výrobku, keď je otvorený a pripravený na použitie a vytečie z neho tekutinka :) Neviem, príde mi to také čudné že zadnou stranou obalu je otvorený a zavretý je keď sa naň pozeráte pekne z predu :) Možno to pripadá tak len mne :P


Takže s týmto ste ma snáď pochopili :)
Teraz by som sa presunula k vôni, ktorá sa mi zdá taká zvláštna a mne sa aj páči. Takže s týmto som spokojná, nemám problém používať tento ExfoBrusher, nesmrdí mi :)

Čo sa týka konzistencie tekutinky, ktorá sa ukrýva vo vnútri ... je taká svetlo-modrá a skôr mi to príde akoby niečo medzi vodičkou a gélom :) Nie je ani hustá ani moc riedka :) Keď si ju aplikujete teda na tvár a pošucháte s kefkou tak sa začne peniť :) Nedávajte si ale tej tekutinky na kefku veľa, aby Vám potom nestekala vodička napríklad z čela do očí. No proste aby sa Vám nekydkala po celej tvári :)

Ďalej chcem spomenúť to, že ak chcete dostať tekutinku von ... musíte vlastne pretočiť výrobok naopak a trochu zatlačiť. Pri tomto úkone len čakám kedy fľašku stisnem silnejšie a vytečie mi tekutinka na podlahu či na oblečenie :( Príde mi to také trošku blbé, nakoľko si myslím, že by to bolo lepšie keby tá fľaška sa dala viac stisnúť a tekutinka vy vyliezla von takto :)

No poďme k samotným výsledkom u mňa. Bola som prekvapená, pretože som ho používala prvé tri dni len večer pred spaním aaa čakala som akú budem mať podráždenú tvár, keďže som to čítala v hodnoteniach tohto výrobku. U mňa sa však žiadne podráždenie neukázalo tak som ho potom používala dva krát do dňa :) Síce som si nevšimla žiadneho úbytku čiernych bodiek, celkom ma prekvapil ako skvelo mi tvár zjemnil a odstránil z nej tie malé šupinky :) Teraz pri každodennom používaní som si nejako nevšímla, že pri aplikácii make-upov alebo BB Creamov, žeby sa ukázali na mojej tvári tie malé otravné šupinky, odumreté bunky :)

No zasa na druhú stranu, čo sa týka odstránenia kožného mazu ... asi niečo vyše hodinky sa mi pokožka začne zasa mastniť. Čiže nič moc no :( Toto ma sklamalo.

Inak, používam ho aj na odličovanie a zároveň teda čistenie pleti :) Aj v tejto funkcii je super, nakoľko skvelá kefka odstráni všetky líčidlá aj ostatné nečistoty :) Ak mám kompletné líčenie (korektor, make-up, púder a lícenku) tak sa najprv odlíčim klasickým odličovačom make-upu a potom použijem tento ExfoBrusher. No ak mám na tvári len BB Cream alebo len korektor na zakrytie nejakej vyrážky tak v pohode si tvár rovno vyčistím len týmto pomocníkom a je to super :)

Trošku aj cítiť inak na tvári také štipkanie, ale nie je to nič čo by človek nevydržal :)
Zároveň si aj všímam, že sa mi rýchlejšie zahojili vyrážky počas toho, čo používam túto pre mňa novinku ;)

Pripravila som si aj fotku ako vyzerá pri aplikácii, keď sa vytvorila tá pena na tvári :)


No a na koniec ešte aby som nezabudla, po vyčistení tváričky si ju nezabudnite opláchnúť vodou :)
Tiež na zadnej strane máte napísané krok za krokom ako sa táto vecička používa, takže smelo do toho a určite tento ExfoBrusher vyskúšajte aj Vy :)


Dúfam, že sa Vám tento príspevok páčil a že Vám pomôže pri výbere novej kozmetiky na čistenie tváričky. Či napríklad tento ExfoBrusher vyskúšať alebo nie :)

Prajem Vám krásny zvyšok dňa!

Vaša PeiPinka :)

P.S. : Vyskúšali ste už túto vecičku? Ak áno, ako ste s ňou spokojné? Kúpili by ste si ju ešte alebo radšej siahnete po niečom inom? :)

7 komentárov:

  1. Mám ho taky doma a musím se teda připojit k těm negativním recenzím tohoto produktu. Mně bohužel taky hrozně dráždí pleť, nemůžu ho vůbec používat, je na mě strašně agresivní a neskutečně mě vysuší, že si pak připadám jak mumie :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to mi je ľúto :( Ja mám ale takú hrozne mastnú pleť, že fakt absolútne mi ju nevysuší. Veľmi na krátku dobu mi ju aj zmatní len :(
      Asi je táto vecička fakt len pre takú EXTRA MASTNÚ pleť ako mám ja :)

      Odstrániť
  2. Už ho chci dlouho vyzkoušet, tak se mi to snad podaří :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak vyskúšaj, budem rada ak sa s nami potom podelíš o Tvoju skúsenosť :)

      Odstrániť
  3. Ked to bola novinka a všade to reklamovali tak som po nom zatužila aj ja, ale mama ma hned schladila s tým, že to bude pre mna dost agresívne a asi mala pravdu..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môže byť, ja som tiež ako spomínam aj v článku čítala hodnotenia na tento výrobok a baby písali, že je silný a podráždil pokožku ale myslím, že ak má niekto mastnú pleť ako ja, nemá sa čoho báť ;)

      Odstrániť
  4. Ono je to asi fakt u každého individuálne, mne to odporučila spolužiačka, že jej to pomáha a je to super. Dovtedy ma ani nenapadlo si to kúpiť. No a čo sa stalo po prvom použití, šupinky nie že zmizli, ale celá pleť sa mi vysušila, bola napnutá a na druhý deň som sa strašne vyhádzala, strašne ma to vysušovalo a fakt to nanášanie mi moc nevyhovalo, tam je tuším, že sa to má trochu vytlačiť a potom zavrieť a nanášať, no ja som to samozrejme mala toho málo, tak som to nechávala otvorené a čo ja viem, tiež som čakala zázrak a bohužiaľ len mi to uškodilo a teraz neviem čo so skoro plnou fľaškou.

    OdpovedaťOdstrániť