pondelok 5. novembra 2012

Odličovač očí : Basic (AB Cosmetics)


Odličovač očí Basic od značky AB Cosmetics, ktorý má 150 ml a stojí okolo tých 3 eur používam už dlhé roky a som s ním veľmi spokojná :) No bohužiaľ určite viete, že táto firma je v konkurze a už teda novú kozmetiku nevyrába, len sa dopredávajú veci, ktoré sú vyrobené :( Takže preto už veľa vecí, ktoré boli z tejto značky dobré nezoženiete, nakoľko sa za posledné mesiace vypredali šialenou rýchlosťou :( Ja som si tiež kúpila do zásoby 2 nové odličovače aby som ich mala vždy po ruke :)

Poďme si teda niečo o ňom povedať :) Tak po prvé musím uviesť, že je neparfumovaný a vhodný aj pre citlivé oči. Tiež obsahuje panthenol a extrakt z ovsených klíčkov, ktoré okolie očí a viečka upokojujú a nedráždia, len jemne očistia. Tiež očká nevysúša ako niektoré odličovače :) Mne hocičo na oči nevyhovuje a skúšala som aj skúšam všelijaké odličovače, ale tento patrí medzi tie naj, ktoré naozaj oči nepodráždia. Aj keď nosíte okuliare alebo šošovky, tak nemajte obavy a kľudne ho bez obáv vyskúšajte :)

Ja naň nemôžem povedať naozaj ani jedno krivé slovíčko, pretože mne dokonalo vyhovuje a dokonca som s ním skúšala odličovať aj vodeodolný make-up a aj ten s ním ľahko dolu zišiel :) Nemusela som ani tlačiť, alebo to oko riadne drieť. Len som jemne po oku prešla rovnako ako stále a vodeodolná špirála sa jednoducho odlíčila :)

Takže ak by ste naň ešte v obchodoch narazili, určite ho vyskúšajte :)


Prajem Vám krásny deň, komentárikom sa len poteším!

Vaša PeiPinka :)

P.S. : Aký odličovač očí používate Vy? Ste s ním na 100% spokojné? :)

7 komentárov:

  1. Ja používam od značky GARNIER Essentials s výťažkom hrozna, super vonia, a už ho používam dlhé roky. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten mám teraz po druhý raz aj ja a som spokojná. Ale zasa tento odlíči dobre aj vodeodolnú špirálu :) Pri tom zelenom Garnier sa mi vodeodolná kozmetika dobre neodlíčila :)

      Odstrániť
  2. Mia
    Jojo taky jsem ho měla a je dobrej a ani není drahej. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa je super, škoda že značka AB je v konkurze :(

      Odstrániť
  3. Ja moc neverim timto odlicovacom:)ale tentovyzera fajn a ma aj luxusny obal:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento je super, a vôbec ani nedráždi a senzačne všetko odlíči rýchlo :) Ja som s ním veľmi spokojná, fakt škoda že sa už nebudu vyrábať :(

      Odstrániť
  4. Vypadá dobře a ani není drahý. Já používám už delší dobu dvoufázovou odličovací emulzi od Ryoru a nemůžu si ji vynachválit. Odličuje i voděodolný make-up a to mi vyhovuje, jelikož často používám voděodolnou řasenku.

    OdpovedaťOdstrániť