pondelok 5. novembra 2012

Pleťová voda : Čistiaca - S alkoholom (Astrid)


Dnes som tu už písala o rovnomennej čistiacej pleťovej vode, ktorá má tiež 200 ml a je aj taktiež od rovnakej značky Astrid, ale táto sa líši nie len modrou potlačou :) Hlavne je iná tým, že obsahuje alkohol a je určená pre normálnu a zmiešanú pleť :) Mimochodom aj túto nájdete v obchodoch za približne tých 2,49 eur.

Tiež obsahuje allantoin a D-panthenol na dočistenie a osvieženie pleti :) Pred použitím tejto čistiacej vodičky by sa malo najprv použiť rovnaké čistiace mliečko, no to ja nepoužívam. Mám dosť mastnú pleť a keď si tvár vyčistím mliekom, cítim sa veľmi zle a mám pocit, že keby som sa obtrela o panvicu, tak sa tam rovno môžu vypražiť rezne :D

Táto pleťová voda vonia tiež príjemne, ale cítiť z nej už takú tú mentolovú sviežosť, čiže alkohol. Ak máte napríklad akné, ktoré si sem tam povytláčate a tak nanesiete túto vodičku, tak Vás aj trošku poštípe ale nie je to nič nepríjemné, čo by sa nedalo vydržať :)

Ja som si tento výrobok veľmi obľúbila a kupujem si ho stále aj napriek tomu, že popri ňom skúšam aj iné vodičky či toniká na pleť :) Ale viem, že toto ma nikdy nesklame. Mám totiž pocit, že keď ho použijem na moju tvár tak pleť ostane veľmi dlho zmatnená ako som ešte nezaznamenala pri žiadnej inej čistiacej vode :)

Takže ak Vám náhodou práve Vaša pleťová voda došla alebo už dochádza tak skúste si kúpiť túto a vyskúšať ju. Podľa mňa nebudete určite ľutovať a obľúbite si ju rovnako ako ja ;)


Prajem pekný zvyšok dňa baby!

Vaša PeiPinka :)

P.S. : Ak tento výrobok vlastníte, napíšte ako ste s ním spokojné Vy :)

5 komentárov:

  1. Tento výrobok som ešte neskúšala, od tejto značky zvyknem len používať balzam na pery. :-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som najprv tiež poznala len tie balzamy, no potom som objavila aj vodičky a som spokojná :) Podľa mňa sú dobré :)

      Odstrániť
  2. S alkoholom? hrozne to stipe ....skor este podrazdy pokozku ako jej pomoze

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práveže ak máš vyrážku, tak staré mamy zvyknu po jej vytisnutí dávať na ranku trochu alkoholu, aby sa rana vyčistila a zahojila. Aby sa tam ten hnis znovu neurobil :)

      Je to super vec na dezinfekciu a navyše na extrémne mastnú pleť ako mám ja musím používať veci s alkoholom, nakoľko lepšie moju pleť zbavia mastnoty :) A neštípe zasa tak, že sa to nedá vydržať :) Trošku za minútku to poštípe a potom je to okej :)

      Odstrániť
    2. ja mam citlivu plet a tato konkretna voda vobec nestipe.... to skor ine bez alkoholu... inak je fakt super ja som ju kupila v tescu v akcii a divila som sa jak je fajn...

      Odstrániť