sobota 3. novembra 2012

Šampón : 7 bylín (Schauma)


Tento šampónik som si kúpila už dávnejšie, ale používať som ho začala len pred nedávnom :) Obsahuje bylinné výťažky z harmančeka, rozmarínu a chmeľu, ktoré by mali vlásky zanechať plné objemu a sviežosti. Tak tiež nová receptúra s intenzívnym ošetrujúcim vitamínom by mala vlasy posilniť od korienkov ku končekom a dodať im 100% sily a lesku :)

Tento šampón je určený konkrétne na normálne a mastné vlasy. Ja mám mastné vlasy, ktoré si musím umývať každý deň aby som ich dala nejako do kopy a vyzerala počas dňa ako normálny človek, takže som si vybrala tento s bylinami ale tiež sa mi veľmi páčila jeho vôňa :)

Tento môj má 400 ml ale dá sa samozrejme kúpiť aj v menšom balení a to v 250 ml. No keďže ja si vlasy umývam každý deň, šampón sa mi vyničí veľmi rýchlo a preto skoro stále kupujem čo najväčšie balenie :)

Ako som už spomínala, vôňou sa mi páčil a keď som si s ním neskôr doma umyla vlasy tak to bolo úžastné. Voňala od neho celá kúpelňa ale aj chodba ;) Má takú príjemnú vôňu ani sladkú ani sviežu ... takú fakt ako tie voňavé mešteky plnené bylinkami.

Konzistenciou je taký akurát. Nie je ani veľmi riedky ale ani hustý a má takú bielo perleťovú farbu :) Tiež ho netreba dať veľa a vytvorí sa poriadna hustá pena. S tým som bola na 100% spokojná.
Pridávam aj fotku :)


Vlasy sa mi celkom dobre rozčesali aj bez použitia kondicionéru, voňali naozaj veľmi pekne po celý deň, tiež boli také poddajné a hebké ale bohužiaľ ma dosť od tohto šampónu začala svrbieť pokožka hlavy :( Myslela som si, že to je od niečoho iného ale koľko krát som si umyla vlasy s týmto šampónom, toľko krát ma hlava hrozne svrbela a tým pádom som si stále chytala vlasy aj škrabala hlavu a narobili sa mi vo vlasoch nie len také tie malé biele šupinky ale aj sa mi rýchlejšie zasa zamastili :(

Ja by som si konkrétne tento šampón už teda viac nekúpila. Ale napriek tejto mojej prvej a dosť zlej skúsenosti so značkou Schauma som na ňu nezanevrela a skúsila som aj iné výrobky tejto značky, ale o tom až niekedy inokedy v ďalšom príspevku. Zatiaľ sa nato môžete len tešiť ;)


Prajem Vám krásny a úspešný deň!

Vaša PeiPinka :)

P.S. : Skúsili ste aj Vy tento šampón? Ak áno, aké s ním máte skúsenosti Vy? Robil Vašim vláskom dobre alebo ste z neho boli sklamané ako ja? :)

5 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Myslíš, či mne osobne pomohol a niečo s vláskami urobil? Že aký zanecháva efekt?

      Odstrániť
  2. tento jsem od schaumy ještě nezkoušela :) mám ráda ten hnědý :) onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ten hnedý pekne vonia, keď si s ním vlásky umývaš? :) Lebo ja som ho ovoniavala v obchode a akosi sa mi tá vôňa nepáčila :(

      Odstrániť
  3. A pomohl ti třeba na ty mastné vlasy, nebo je to pořád stejný? Nějakej šampon bych potřebovala a ty bylinky mě v tomhle docela zaujaly.

    OdpovedaťOdstrániť