utorok 27. novembra 2012

Sprchový gél : Be Fresh & Awaken (Johnson´s)


Poznáte tento sprchový gél? Ja som si ho obľúbila práve toto horúce leto, kedy som sa sprchovala aj 8 krát denne :) Vyskúšala som tento zelený, ružový ale aj modrý ... no tento zelený - Be Fresh & Awaken sa mi zapáčil najviac a preto som sa k nemu aj pred nedávnom znovu vrátila :) Konkrétne tento môj má 400 ml a stál ma iba 1,79 eur v drogérii TETA, keď bol v letákovej akcii :)

Vonia veľmi pekne, jemne no zároveň sviežo a pokožka po jeho umytí nie je vysušená :) Tiež pokožka veľmi dlho po umytí ešte vonia, čo je skvelé :) Tento sprchový gél je vlastne s vôňou zeleného čaju a bergamotu. Ja mám osobne zelený čaj rada aj na pitie a veľmi dobre mi vonia, takže asi aj preto sa mi táto vôňa zapáčila z celého radu Johnson´s najviac :)

Konzistencia je gélová a hustejšia. No neviem prečo, keď som si kupovala ešte aj tie ostatné druhy v menšom balení na skúšku, niektoré boli rovnako husté ako tento ale niektoré boli riedke ako voda :( Neviem ale naozaj, že prečo to tak bolo. Pozerala som aj dátumovo, no po záruke neboli. Takže nemám tušenia :( Určite však ak by ste si tento sprcháč chceli kúpiť, potraste s ním trošku a poprelievajte ho v obchode nech vidíte akú má konzistenciu. Lebo tie vodnaté boli fakt otrasné ale tento hustý je super :)

Tiež stači iba troška a na tele sa Vám vytvorí bohatá pena. Takže gélik vydrží naozaj veľmi dlho :) Je inak ideálny pre rodinné použitie, pretože je veľký a je vhodný rovnako pre mužov ako aj ženy. My ho kupujeme takmer stále na chatu, pretože tam je pre nás všetkých ideálny :)

Čo viac k nemu dodať? Jednoducho ho ostáva určite len vyskúšať! :) Odporúčam ho fakt každému, je jemný a pokožku nepodráždi a navyše za tú nízku cenu, no nekúp to ;)


Takže dúfam, že sa Vám aj tento môj príspevok páčil a dnes očakávajte ešte jeden o ďalšom mojom obľúbenom sprchovom mliečku, ktoré sa musí u mňa doma v kúpelni nachádzať stále ;)

Prajem krásny dník!

Vaša PeiPinka :)

P.S. : Máte skúsenosti so sprchovými gélmi značky Johnson´s? Vyskúšali ste tento, o ktorom som Vám dnes písala ja? Alebo niektorý iný? Aký sa páčil Vám? Poraďte, rada ho vyskúšam :)

1 komentár:

  1. Sestřenice používala produkty této značky a byla s nimi spokojená, hlavně teda kvůli tomu, že jí nedráždily pokožku. Docela by mě zajímala i ta růžová verze, hlavně vůně :D. Nevím proč, ale tak nějak mám tuto značku spojenou s miminky. Vždycky jsem si myslela, že jsou to výrobky hlavně pro mimča :D... Ráda bych věděla, jak jsem na to došla :D.

    OdpovedaťOdstrániť